Nya Makeriet

Ljusstake Solo 365 brun
Ljusstake Solo 365 cognac

Ljusstaken Solo ur 365 serien ger utrymme för att dekoreras efter säsong och smak. Hon klär lika bra bland julens kottar som vårens pärlhyacinter. Fyll glasrören med semestersand eller variera henne med batteriljus. En tidlös produkt och inredningsdetalj som passar året runt utan att ögat tröttnar. Gör det enkelt att skapa och njuta av det lilla i vardagen med enkla medel. Solo 365 rymmer 1 kronljus, 5 glasrör och finns i tre färger - cognac, svart och natur. Alla delar kan du enkelt plocka ur för att rengöra, rengöringsborste till glasrör medföljer. Ljusstaken packas väl i vacker presentförpackning.

Bra att veta
Glasrören är värmetåliga och av högsta kvalité, om olyckan skulle vara framme finns nya rör att köpa till. Vi rekommenderar Liljeholmens kronljus av 100% stearin för att undvika att ljus rinner. Levande material på bild medföljer ej, endast förslag.

Material
Ljusstaken är tillverkad från grund i våran verkstad i svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjögarveri.

Vårda din produkt
Vi rekommenderar Express Läderbalsam som vård till denna produkt, behandla din Solo 365 1-2 gånger om året.

Diametermått 
ca. 20cm i diameter

Leverans
Produkten finns i lager och skickas nästkommande vardag.

Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.


Relaterade produkter

Nya Makeriet

Följ oss gärna på sociala medier

Nya Makeriet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Nya Makeriet