WORKING DOGSTADIUS SVART HUNDHALSBAND & KOPPEL

  • 2 695 kr
I lager
Dela
Leverantör: Nya Makeriet

Svart Hundhalsband och koppel framtaget i exklusivt samarbete mellan Nya Makeriet & Working Dogstadius.

Genom att kommunicera på minsta möjliga sätt får du hunden att svara på bästa möjliga sätt. 
Evighetsåttan ska just symbolisera energin och dansen mellan dig och din bästa vän.  
I en relation är det ett givande och tagande för att bli ett. 
 
Halsbandet finns i tre lägen. Det första läget är när halsbandet lätt ska tas av och på, där hunden inte störs av halsbandet. Det andra läget är när ni går härliga promenader med glad mun på kopplet där du inte behöver kommunicera eller påminna hunden om att den ska vara i balans. Det tredje och minsta läget är att använda när du vill kunna kommunicera med minsta möjliga för att hunden ska svara, detta läge är perfekt att använda när du tränar på följsamhet. 
 
Både halsband och koppel är tillverkade utav svenskt vegetabiliskt garvat nötläder från Tärnsjö garveri, vilket innebär att ni också representerar kemikaliefria, svensktillverkade kvalitéts-produkter utav material som vid framtagning har en ytterst liten påverkan på våra djur och natur. 
 
Med förstklassigt läder, starka sömmar och nitar och ett eget serienummer har du just investerat i halsband och koppel som håller för ett helt hundliv. Med ditt unika serienummer på både halsband och koppel kan vi stolt erbjuda dig och din nya produkt livstidsgaranti. 
 
I detta set ingår också en vårdprodukt, Express läderfett, även det vegetabiliskt framtaget och snällt för både hund, dig och miljö. För att din nya produkt ska hålla sig så fin och hel som möjligt är det viktigt att vårda den på rätt sätt. Läder kan både torka ut vid för lite vård, men också bli övermättat vid för mycket. Nya Makeriet rekommenderar därför att smörja in både halsband och koppel 1-2ggr om året. Låt dra in och sedan torka bort överflödigt fett för att sedan avsluta med att putsa upp halsband med en borste. 
 
Behöver du rengöra halsbandet räcker det oftast med en lätt fuktad trasa. 
Behöver du däremot rengöra grundligt efter överdriven smuts, lera eller annat rekommenderar vi Express läderrengöring eller lädertvål och därefter smörja in produkten på nytt. 
 
Det perfekta verktyget att kommunicera med din hund, på hundars vis  
och på ett hållbart sätt för en lång tid framöver. 

https://workingdogstadius.se/

Detta set tillverkas enbart efter måttbeställning, för hjälp med hur du tar det perfekta måttet hänvisar vi till Working Dogstadius kanaler.
Inget öppet köp vid fel måttbeställning.

Denna produkt tillverkas vid beställning och levereras inom 14 arbetsdagar,
*** Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.***