I lager.

Ljusstake "365" Brun

1 895 kr
Leverantör: Nya Makeriet

Ljusstake "365" Brun

"365" ger utrymme för att dekoreras efter säsong och smak. Hon klär lika bra bland julens kottar som vårens pärlhyacinter. Fyll glasrören med semestersand eller variera henne med batteriljus. En tidlös produkt och inredningsdetalj som passar året runt utan att ögat tröttnar. Vi vill göra det enkelt att skapa och njuta av det lilla i vardagen med enkla medel. Ljusstaken "365" rymmer fyra kronljus och sex glasrör och finns i tre färger, natur, brun och svart. Alla delar kan du enkelt plocka ur för att rengöra. Ljusstaken packas väl i vacker presentförpackning.

Bra att veta
Glasrören är värmetåliga och av hög kvalité.
Om olyckan skulle vara framme finns nya rör att köpa till.
Liljeholmens kronljus av 100% stearin rekommenderas för att undvika att ljusen rinner.
Det gröna och torkade på bild medföljer ej, endast ett förslag.

Material
Ljusstaken är tillverkad från grund i våran verkstad i svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjögarveri, färgen heter antikbrun och varierar i färgskiftningar.

Vårda din produkt
Vi rekommenderar Express läderfett eller läderbalsam som vård till denna produkt. återfukta din ljusstake max en gång om året.

Mått
Ca: 

Leverans
Produkten tillverkas efter beställning, Leveranstid ca 14 dagar

Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.