Bianca 4cm brunt/ljust


 


Bianca är en utav våra absoluta bästsäljare bland vinthundsraserna, säkerligen för sitt eleganta och stilfulla uttryck men kanske framförallt tack vare sin bredd som ger ett extra stöd vid långa halsar, vare sig dom är stora eller små.

Halsbandet är tillverkat från grund i Svenskt vegetabiliskt garvat läder och utrustat med en dold syntet-stomme för extra slitstyrka. Det har en vadderad och läderfodrad insida för extra komfort mot hals och är utformat omlott, vilket gör att spännet aldrig kommer i kontakt med varken hud eller päls. Halsbandet måttbeställs och här väljer du som förare om du vill ha en åtsittande passform på innersta hålet eller något mer lös passform i yttersta hålet, (ditt angivna mått är alltid tillverkat efter innersta hålet).

Modellen Bianca 4cm finns att välja i mörkbrunt, svart och cognac med ljusa sömmar och kanter. Du väljer själv om du vill ha metaller i solid mässing eller stål. Lägg till Hundens första bokstav som kostnadsfritt tillval. 

Express Läderfett 15ml medföljer, en utmärkt produkt att vårda dina läderprodukter med.

Bra att veta är att modellen Bianca, som är smyckad med ljusa kanter och sömmar kräver lite mer försiktighet än ett halsband med råa kanter. Det här halsbandet används inte vid simturer.

Nya Makeriet lämnar livtidsgaranti, vilket innebär att du har fria reparationer på din läderprodukt. (Läs mer om livstidsgaranti under villkor.)
Hela kittet tillverkas efter beställning och skickas inom 14 arbetsdagar. Observera att Nya Makeriet INTE lämnar öppet köp eller bytesrätt på produkter som präglats med namn, telefonnummer eller annat val som särskiljer produkten från sitt original. Alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på maskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.


Nya Makeriet

Följ oss gärna på Instagram & Facebook Nya Makeriet Läder & Natur AB

Nya Makeriet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish

© 2023 Nya Makeriet