Nya Makeriet & Isabel Nilsson

Izo collection cognac


 


Låt oss få presentera Izo collection cognac, ett riktigt kraftpaket med halsband & väktarkoppel för arbetande hundar + en bajspåsehållare & extra reflex till husse och matte. 

Tillsammans och i stolt samarbete med Isabel Nilsson - @isabelshundliv och hennes två schäfrar Izo och Nike har vi slipat fram ett riktigt kraftpaket. Ett utav våra absoluta värstingar någonsin när det kommer till hundhalsband och koppel! Glöm fladdrande bajspåsar knutna i handtag och slitna reflex-hjärtan, med det här kittet medföljer även en bajspåsehållare i läder och extra reflex att fästa på jackan. Hela kollektionen är tillverkad från grund utav Nya Makeriet i Svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri och finns att välja i färgerna Svart eller Cognac.

Halsbandet har många smarta detaljer vilket gör det till en game-changer! Halsbandet är inte bara läckert i mörkret med sina genomgående reflex-passpoaler utan det är också utrustat med telefonnummer och hundens namn. Ett halvstryps-läge som passar utmärkt både vid en avslappnad promenad men även när hunden är lös. Justerbar i storlek med spänne och med ett arbetande läge för nära kontakt med hund. Metaller är av helgjutet gods i stål av högsta kvalité och bakom lädret gömmer sig även en syntetstomme vilket ger halsbandet en brottstyrka upp till 1000kg. Halsbandet är 3cm brett och passar hundar med ett halsmått mellan 37-51cm

Kopplet som i folkmun även kallas väktarkoppel med sitt extra handtag närmast hund och karbinhake är även det utrustat med reflex-passpoal. Med två bekväma handtag är blodstoppshänder ett minne blott. kopplet är även utrustat med en O-ring som kan användas till att fästa hund i sig själv eller annat. Kopplets längd är standard, 150cm och 1,5cm brett.

Bajspåsehållare som du smidigt fäster på koppel eller har i fickan. Hållaren rymmer små bajspåserullar och avlägsnas lätt från kopplet med hjälp av en tryckknapp vid byte av rulle. 1st bajspåserulle ingår. 

Reflex med en smidig hake att fästa på ditt ytterplagg.

Express Läderfett 15ml medföljer som vård och skydd till dina läderprodukter.

Du med stark och rejäl hund kommer älska Izo collection!

"Jag är så stolt att tillsammans med Nya Makeriet kunna erbjuda den mest fantastiska kollektion där varje stygn är väl planerat och utfört med kärlek. Hoppas att ni kommer älska det lika mycket som vi gör!" 
- Isabel Nilsson - @isabelshundliv

*På bild se ni Izo fotat av Henrik Grune@grune.photography 


Nya Makeriet lämnar livtidsgaranti, vilket innebär att du har fria reparationer på din läderprodukt. (Läs mer om livstidsgaranti under villkor.)
Hela kittet tillverkas efter beställning och skickas inom 14 arbetsdagar. Observera att Nya Makeriet INTE lämnar öppet köp eller bytesrätt på produkter som präglats med namn, telefonnummer eller annat val som särskiljer produkten från sitt original. Alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på maskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.Recensera produkt

Nya Makeriet

Följ oss gärna på Instagram & Facebook

Nya Makeriets
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish

© 2024 Nya Makeriet