WAP Vårdkit + Bajspåsehållare


 


WAPs vårdkit innehåller allt du behöver för att hålla din fyrbenta vän ren och frisk, dessutom får du en bajspåsehållare från Nya Makeriet på köpet!

WAP Pälstvätt 500ml: 

Ekologisk pälstvätt som skonsamt vårdar på djupet. Hundschampo som ger en mjuk och återfuktad hundpäls som passar hundar med känslig hud och är effektiv mot klåda, irritation och mjäll. Schampot doftar friskt och är berikad med citron för att öka cirkulationen, antibakteriell tea tree leaf och kylande spearmint leaf. WAP:3 – Pälstvätt innehåller inga kemikalier och är ett bra alternativ för hundar med allergier.

WAP Tassolja 50ml: 

Förebygg sprickor i trampdynorna med en återfuktande tassolja som vårdar på djupet.

Har din hund torra trampdynor? Tassoljan har direkteffekt och absorberas snabbt in i trampdynan. Den snabba absorberingen gör den extra lämpad för hundar som slickar mycket på tassarna. Oljan återfuktar trampdynan på djupet, till skillnad från en tassalva som endast skyddar den yttre hudbarriären. Tassoljan har också antiflamatoriska egenskaper som förebygger problem med klåda och svamp. Tassoljan innehåller aktiva ingredienser som arganolja, cupuaçusmör, E-vitamin, jojobaolja och kokosolja som balanserar, mjukar upp, återfuktar, reparerar och vårdar torra och spruckna trampdynor.

WAP Örontvätt 30ml:

WAP:7 Örontvätt rensar och löser försiktigt upp hundens öronvax, lindrar klåda och tar bort obehagliga lukter från hörselgången. Hundars hörselgångar är trånga och fuktiga och ska tvättas regelbundet för att undvika öronsvamp. Den naturliga och GMO-fria mjölksyran balanserar pHt i örat och skapar en miljö där bakterier inte trivs. Innehåller endast naturliga, ekologiska och veganska ingredienser.

Nya Makeriets bajspåsehållare:

Praktisk bajspåsehållare att knäppa fast på koppel eller att ha i fickan. Hållaren passar till små bajspåserullar och för koppel med en maxbredd på 20mm. Finns i färgerna svart, natur och brun och cognac. Välj mellan silver eller solida mässingmetaller. En rulle med bajspåsar ingår.


Nya Makeriet

Följ oss gärna på Instagram & Facebook Nya Makeriet Läder & Natur AB

Nya Makeriet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish

© 2023 Nya Makeriet