NATUR, FISKE & HUNDAR


Vi hämtar gärna inspiration och återhämtning i Naturen, tillsammans eller var för sig. Andreas fiskar så fort ledighet ges och Helena inspireras och samlar gärna material som naturen erbjuder för säsong. Bär, blommor och blad är hennes grej! Hundarna är så klart också alltid med och vi far gärna iväg på äventyr där vi alla fyra kan strosa omkring och göra det som passar var och en av oss allra bäst.

Andreas Vestlin

Utbildad skoreparatör med utdelat Gesällbrev. Tidigare ägare av Löfströms Skomakeri som har varit etablerad i samma lokaler sedan 1995. Nominerad till handelsgalan 2020 som "Årets hållbara lösning". Bred kunskap generellt inom läderarbeten och vård av materialet. Stort frilufts och fiskeintresse, binder gärna fiskeflugor på löpande lina.

Helena Melehoff

Utbildad Florist, Kreatör & Inspiratör. Tidigare arbetat som florist i bl.a. SVT & Go´kväll. Tidigare ägare av Melehoff Blommor & Design. Har även arbetat en hel del med inspirationsföreläsningar och kurser inom en rad olika kreativa ämnen. Just nu aktuell som en utav de utvalda deltagarna i eXpressions Designprogram.