Reparation

I över 25 år har skomakare funnits på samma adress. Andreas som började sin karriär som lärling hos sin far, skomakarmästare Löfstöm i lokalen bredvid har idag många års erfarenhet som reparationsskomakare och ett utdelat gesällbrev inom yrket. Andreas har gjort märkbara avtryck genom åren med sina högkvalitativa och omfattande reparationer av läderprodukter som i sin tur gjort att hans arbeten sträcker sig hela vägen upp till Kiruna. På ett serviceinriktat sätt, med noggrannhet och ärlighet i fokus bidrar han med närmre 1700st hållbara reparationer om året.

Vi erbjuder bl.a helrenovering av Bally curling, ombottning av vandringskängor som t.ex. Lundhags och Jörn samt randsömnads, sul och klackarbeten. Vi hjälper dig även med ridstövlar, väskor och skinnjackor vid ex. sömnad och blixtlåsbyten. Vi har även ett stort maskineri när det kommer till utlästningar. Vi jobbar främst med läder och grövre material.

Express 24h

Express innebär att vi hjälper dig med din trasiga produkt och ser till att den är leveransklar inom normalt 24h. En service vi kan erbjuda när det krisar och behöver gå extra fort! Varje vecka lämnas det in 30-50 reparationsarbeten beroende av säsong och ett flytande kösystem för leverans är ett måste. Expressleverans kostar 50% extra utöver ordinarie repkostnad och du får helt enkelt kliva före i kön och vi jobbar med ditt inlämnade arbete under kvällstid och efter stängning.

Vi får ofta mail med bilder och önskan om prisuppgifter.
För en rättvis bedömning ber vi dig att besöka oss med din produkt! 
Leveranstid ligger normalt på 5-6 veckor, oavsätt säsong så se till att vara ute i god tid!

Varmt välkommen,
Andreas


Nya Makeriet

Följ oss gärna på Instagram & Facebook

Nya Makeriets
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish

© 2024 Nya Makeriet