"Investera i en läderprodukt anpassad efter just dina behov och önskemål. Du har idén- vi hjälper dig att förverkliga den!"


1. Du skickar produkt-önskemål, gärna med skiss och önskade mått redan vid första kontakt.

2. Vi jobbar med dina skisser, kikar på läder och bollar detaljer. Sedan återkopplar med en offert.

3. Vid grönt ljus är framtagningen av din produkt igång, vid mindre arbeten oftast klar inom 14 arbetsdagar.


Om du tycker som vi, att läder är ett fantastiskt material. Tidlöst, slitstarkt och med en hållbarhet som sträcker sig för många år framöver, då är det en god idé att investera i en specialtillverkad produkt anpassad efter just dig, dina behov och önskemål! En Läderprodukt av hög kvalité som får omvårdnad håller för många decennier och även med goda möjligheter för framtida reparationer. 
Vid mindre arbeten räcker det oftast med att skicka ett mail eller att slå en signal för att strax därefter vara igång med framtagningen av din produkt. När det gäller större och mer avancerade projekt brukar vi boka en tid där vi tillsammans, allternativt över mail, diskuterar om hur vi tar fram din produkt på bästa sätt.
Vi bollar funktionalitet, design och finess. Vi skissar, måttar, kikar på läder och färgprover.
Om inte på plats så dröjer det bara några dagar innan du får ett förslag och en offert via mail för framtagning av din specialprodukt. Du godkänner och ger grönt ljus, och strax därefter är tillverkningen av din produkt igång. Vid mindre projekt är arbetet oftast klart att levereras inom 14 arbetsdagar. 
Skapa med Nya Makeriet erbjuder vi både Företag och dig som privatperson.