Handväska "Storasyster" svart

5 995 kr

Denna produkt är för tillfället slut i lager.

Leverantör: Nya Makeriet

Nya Makeriets "Storasyster"

En högkvalitativ handväska som är utformad efter både design och funktion. Hon är klassisk och tidlös i sin design och lite extra lyxig med sitt bärhandtag. Hon är rejäl, rymlig och förvarar alla dina nödvändigheter. Väskan består av ett större mittenfack med ett platt fack mot rygg. Hon har ett mindre innerfack som döljs av väskans lock och på väskans baksida finns ett öppet ytterfack för dina små attiraljer som du snabbt kan plocka upp och ned.

Väskan har både handtag och axelrem för möjlighet till variation och axelremmen avlägsnar du lätt med karbinhake. Locket stängs smidigt med ett magnetlås av högsta kvalité. Väskans modell finns i ett flertal färger och utföranden.

Material: Svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri. 

Tillval: Välj mellan guld eller silverdetaljer.

Mått: Yttermått: 20 cm bred, 20cm hög (inkl. handtag 30cm hög) ca. 10cm djup.

Nya Makeriet erbjuder stolt livstidsgaranti på alla våra egentillverkade läderprodukter, vilket innebär att du alltid har fria reparationer på din läderprodukt. (Läs mer om livstidsgaranti under villkor.)

Denna produkt tillverkas vid beställning och levereras normalt inom 3-4 veckor.
Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.