LUNCHBAG HJORTRON

  • 2 995 kr
I lager
Dela
Leverantör: Nya Makeriet

Lunchbag med motivet HJORTRON inbränt för hand med glödverktyg. Väskan är ofodrad, utan både inre fickor och fack så passar därför perfekt till att bära med t.ex. matlåda eller enklare matvaror. Hela väskan består av svenskt vegetabiliskt garvat läder och stängs lätt och smidigt med ett magnetlås av hög kvallité. Invändigt finns också en karbinhake för att fästa nycklar. Väskans bottenkant är behandlad med en lackfärg för att skydda något mot smuts och väta.

Det här är lunchbagen för dig med hållbarhet i fokus. Aldrig mer slit och släng med plast eller papperspåsar och med lite omvårdnad har du en vacker bag att bära i för många år framöver. Förhoppningsvis bär du den vidare till näst kommande generation.

Välj mellan guld eller silverdetaljer i meddelande när du kommer till kassan.
H 24cm, B 24cm, D 13cm.

Denna produkt tillverkas efter beställning och levereras innom 14 arbetsdagar.

*** Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande. Även glödritningen görs för hand så därför kan motiv och text framträda och upplevas olika på olika arbeten. Helena signerar alltid varje motiv samt märker med årtal. Önskar du lägga till din unika text som tillval för denna produkt, vänligen ange detta i meddelande när du kommer till kassan, eller kontakta Nya Makeriet för att överensstämma ordern, detta ingår i priset för denna produkt.***