Väska "mini multi" antikbrun

3 995 kr

Denna produkt är för tillfället slut i lager.

Leverantör: Nya Makeriet

Nya Makeriets "Mini multi"

Våran minsting och kanske värsting i väskfamiljen. Hon erbjuder hela 3 allternativ för sin bärare, aftonväska med axelrem, bältesväska med hällor på baksida och som börs i hand. En enkel liten skönhet som rymmer det vardagliga och snabbt svirar om från jobb till fest. Lite extra uppmärksamhet får hon ju också med sitt präglade krokodilläder under tunglåset.

Väskan består av ett mittenfack med ett platt fack mot rygg samt ett mindre fack som döljs av väskans lock. Väskas lock öppnas och stängs enkelt med ett tunglås av högsta kvalité. Väskans modell finns precis som sina storasystrar i ett flertal färger och utföranden.

Material: Svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri i färg antikbrun. Antikbruna lädret har en speciell infärgning som gör att materialet skiftar och ger djupare färg i ådring.

Tillval: Välj mellan metalldelar i antikguld eller silver.

Yttermått: B 17cm, H 11cm,  D 4cm.

Nya Makeriet erbjuder stolt livstidsgaranti på alla våra egentillverkade läderprodukter, vilket innebär att du alltid har fria reparationer på din läderprodukt. (Läs mer om livstidsgaranti under villkor.)

Denna produkt tillverkas vid beställning och levereras normalt inom 3-4 veckor.
Observera att alla Nya Makeriets produkter är sydda för hand, eller på symaskin i läder som är ett material som kan skifta något i färg och utförande.